5 oskyldiga tecken på att du är en bra match i sängen

Sex tar den sista rollen i ett förhållande, och intim kompatibilitet spelar en viktig roll för att knyta samman partners. Experter från Center for Sexuality and Family Education berättar hur du kontrollerar att du och din partner verkligen är sexkompatibla..

1. Din libido är ungefär på samma nivå

Styrkan i libido som hjälper oss i vår sexualitet uttrycks mest i hur stort en persons behov av sexuell kontakt är. Enkelt uttryckt kan denna parameter mäta det kön som en person behöver, säg, i en vecka. Olika nivåer av libido är mer benägna att bli en hinder i sexuella relationer: en partner behöver mindre sex för att behöva, den andra mer. Libido nivåer sammanfaller eller en obetydlig skillnad, vi kan redan prata om sexuell kompatibilitet på allmän nivå.

2. Du döljer inte dina önskningar från din partner, och han – från dig

Din känslomässiga koppling spelar en roll i din sexuella tillfredsställelse med din partner. Du kan lita på henne hur mycket du litar på din partner med dina önskningar och prata om dina behov utan rädsla för att bli förlöjligad eller bedömd. Detsamma gäller din inställning till din partners fantasier och önskningar. Ömsesidig förståelse på emotionell nivå skapar en kontaktkontakt mellan ansträngningar, ökar ömsesidig förståelse och ökar sexuell lust..

3. Dina rytmer i sex matchar också.

Det vill säga att från och med det ögonblick som samlag börjar till nöjet toppar du och din partner ungefär lika mycket tid. Det finns situationer där en man inte kan behålla en så lång kontakt. Till exempel, om en kvinna behöver mer tid för att roa sig, är det värt att förlänga förspelet och spendera mer tid på olika smekningar..

4. Kärlek säkerställer sexuell kompatibilitet?

Tyvärr är detta inte helt sant. I det förälskade skedet känner båda parterna oftast mer energi än i ett långvarigt förhållande. Det handlar om hormoner som aktivt manifesterar sig när de interagerar med föremål av sympati. Det är de – serotonin, oxytocin, adrenalin, dopamin, endorfiner – som får oss att känna oss upprymda och nöjda, även om sex objektivt inte är det bästa i livet. I motsats till denna kärlek mellan dem betyder inte deras sexuella förhållande. Ibland kommer det till paradoxer – den som du hade galen kärlek med visar sig vara en mindre lämplig sexpartner än den du träffar, kanske för första gången.

6. Dina fantasier matchar

Ibland räcker det inte för att kunna prata om dina fantasier för att prata om sexuell kompatibilitet. Det är nödvändigt att dessa fantasier också sammanfaller. Till exempel om en partner gillar att dominera och den andra gillar att lyda. Eller en partner gillar tanken på rollspel, medan den andra länge har drömt om att förverkliga fantasin om att ha sex med en sjuksköterska eller sjuksköterska. Sammanfallet av fantasier förbinder partners på någon ideologisk nivå, låter dig se den valda inte bara ett föremål för sexuella önskningar utan också en likasinnad person.

Slutligen vill jag säga att när du utforskar sexuell kompatibilitet hos ett par, bör du inte vägledas av något spöklikt ideal och söka sammanfall i alla avseenden. Att sträva efter idealet är naturligtvis bra, men om vi talar om förhållandet mellan två personer är det här idealet nästan omöjligt. Eftersom vi alla är väldigt olika, och dessa väldigt olika är de vackraste..

Author: centrocarolinarodas