Miljövänliga bråkregler

Eftersom någon kokar är det värdelöst att hålla tillbaka. Ånga kommer att komma ut ändå eller just nu, men alltid i det mest olämpliga ögonblicket. Aggressivt beteende är en form av självförsvar som signalerar att det finns ett problem. Att uthärda och förbli tyst betyder därför att helt enkelt flytta problemet in i framtiden och inte lösa det..

Du förstår att explosionen inte kan undvikas. Under en gräl tränger allt sagt mycket djupt in i det undermedvetna och programmerar attityden till partnern.

Slå aldrig svaga punkter

Närheten mellan er innebär att ni tillåtit varandra till djupet av er personlighet, öppnat, det vill säga det finns förtjänat förtroende mellan er. Detta förtroende för ett gräl måste skyddas på något sätt. Det faktum att du känner till din partners svagheter borde bara betyda en sak för dig: aldrig, under några omständigheter, slå dem! Det här är din nyckel till personen. När du bryter det med dina egna händer, glöm hjärtat som är öppet för kärlek. Snart kommer du att ha ett nytt barnslott på det. Men naturligtvis spelar det ingen roll om du redan har fattat ett bestämt beslut att bryta upp och du inte bryr dig om att upprätthålla relationen..

Bomba inte sexområdet

Momentet här är väldigt subtilt och mycket ömtåligt. Sexuell attraktion beror inte bara på din image i din partners ögon utan också på vem han är. Om din partner plötsligt inser att han ser icke-sexuell ut för dig, flyger värdet av sex med dig i hans ögon i avgrunden med en lavinhastighet. Och samma sak händer i ditt undermedvetna. Bli inte förvånad över varför hans breda axlar och lukt inte längre fångar dig – du sa själv högt att han inte är en man. Glöm sådana epiter som ”slobber, feg, freak, svag, impotent, patetisk” och liknande. Striden kommer att glömmas bort, och den ömsesidiga önskan kommer att börja blekna snabbt. Detsamma gäller män. Om du vill döda ömsesidig lust – berätta för kvinnan att hon är fet, frigid, oförskämd, ful, svullen i dina ögon. Ni kanske fortfarande älskar varandra efter det. Men att vilja är osannolikt.

Bli inte personlig

Ett stängt rör med tandkräm, brist på middag eller andra beteendefel skulle inte vara en anledning att bli personlig. Prata om ett problem, du måste prata om det och inte blåsa upp din partners brister till storleken på en elefant.

Hur då att svära? Aerobatics är att välja ord som inte sänks, utan tvärtom, som kan stödja en partners sexuella självidentifiering. En man kommer relativt normalt att uppleva det faktum att han är en oförskämd, otrevlig knöl, att han har kastat strumpor för hundra gången inte för att han är en madrass, utan för att han är en macho, upptagen med världens problem. Det är lättare för en kvinna att förstå och korrigera beteende när hon hör att hon inte passade på hennes bläck där hon inte blev ombedd, utan uppförde sig som en dum tjej, för tusen gången sprider han inte så mycket hans skivor och papper.

Lämna din partner möjlighet att förbli en stark man eller en inspirerande kvinna även i ett argument. Och då kommer de att höra dig, förstå och nästan säkert ta ett steg mot.

Author: centrocarolinarodas