Shopping tillsammans: ett argument mot

Den heta tiden att leta efter gåvor kommer. Kanske räknar du med hjälp av din nära och kära och till och med övertalade honom att shoppa med dig på lördag. Innan du dyker in i detta äventyr, kolla in den senaste upptäckten inom co-op shopping.

Chrismas berättelse

Den amerikanska forskaren Daniel Kruger har länge varit intresserad av skillnaderna i beteende mellan män och kvinnor. Nyligen har han varit upptagen med att undersöka könsförhållandet till shopping. Hans intresse för denna fråga ökade efter ett avsnitt som inträffade under julhelgen: professorn och hans vänner tillbringade en vecka i bergen och när de återvände till staden, kvinnorna från deras företag rusade först till butikerna. Hur kan en sådan impuls förklaras? Varför kvinnor i allmänhet har en speciell passion för shopping, men män inte?

Förfädernas röst

Krueger gjorde seriös forskning och kom fram till vad man skulle leta efter i mänsklig utveckling. Nyheten om detta publicerades av London Daily Mail. Sedan urminnes tider har kvinnor tilldelats rollen som samlare – medan männen jagade mammuter, var de tvungna att leta efter ätliga svampar, bär och rötter i skogen. Och det var nödvändigt att göra det noggrant och noggrant, för ett misstag kan kosta liv. När allt kommer omkring visste de inte hur man skulle behandla förgiftning.

Från urminnes tider tilldelades kvinnor rollen som samlare – de var tvungna att leta efter ätliga svampar, bär och rötter i skogen.

Det är denna genetiska vana att välja det mest användbara och nödvändiga som moderna kvinnor är skyldiga sin shopping: när vi kommer till butiken idag, primala instinkter vaknar i oss, och vi går in i processen för att hitta den bästa balansen mellan pris, kvalitet och nytta.

Mammoth jakt

Mäns oförmåga och ovilja att shoppa Daniel Kruger förklarar också genetiskt minne. Saken är det de bildades som jägare och i detta avseende planerade de tydligt i förväg vad deras produktion skulle vara. Och så snart uppgiften var klar återvände de omedelbart till grottan. Det är därför som en man med full beslutsamhet tar sig in i affären något han gillar och sedan rör sig i full fart till utgången.

jag vill gå hem!

Det är bra att komma ihåg att en man, omedvetet, styrs av de principer som man lärde sig från tidens tider när man kommer in i affären..

Professorn råder par könskänslig, gå shoppa. Krueger är övertygad om att denna åtgärd kommer att undvika många konflikter och utelämnanden. Det är användbart att komma ihåg att det att komma in i en butik, en man, omedvetet, styrs av de principer som lärts från urminnes tider.

Därför är det inte helt rimligt och humant att få honom att vandra genom alla butikerna i staden på jakt efter en present till din mamma eller hans moster. Och bli inte förolämpad om efter fyra timmars shopping erbjuder han plötsligt att återvända hem – förfädernas röst talar i den, och inte alls frånvaron av kärlek till dig.

Author: centrocarolinarodas