Torka period: hur man får tillbaka sex i ditt liv

Förra gången jag hade sex var i september. I september 2018. Ja, det har gått över ett år nu. Och det här är en lång, mycket lång tid.

Jag bestämde mig för att skriva detta material i första hand för att påminna mig själv att detta inte är den första ”torkeperioden” i mitt liv och inte ens den längsta och inget hemskt har hänt mig. För det andra var jag fast besluten att få tillbaka sex i mitt liv. Och eftersom jag redan har en liknande upplevelse finns detaljerade instruktioner tillgängliga..

En lång paus i ditt sexliv – hur man hoppar över ett träningspass: det påverkar inte det moraliska och fysiska tillståndet på bästa sätt, men du kan leva. Dessutom finns det en stark tro på att jag kommer att återvända till lektionen när jag anser lämpligt. Det hjälper att komma överens med din egen kropp och upprätthålla mental balans..

Det finns ett stort antal skäl till varför en person avstår från sex: en svår avsked, en obehaglig upplevelse, ett experiment på sig själv, en förändring av livets riktlinjer och andra problem av moralisk eller fysisk karaktär..

Det spelar faktiskt ingen roll varför sex försvann från ditt liv. Det spelar roll om du vill ha tillbaka det.

Vill du Här är några som hjälper dig att fånga vågen av sensualitet och sexualitet:

1. Mer, mer hälsa

Naturligtvis kan du utelämna denna punkt, men jag anser att det är min plikt att påminna dig om vikten av kvinnors hälsa..

Låt oss börja med det faktum att det är ett nödvändigt minimum av egenvård att besöka en gynekolog, minst en gång var sjätte månad. Plus att se till att du är frisk kommer att öka ditt självförtroende..

Tja, glöm inte att endast en kompetent läkare kan välja den perfekta preventivmetoden för dig. Det är här den officiella delen av återgången till stort sex slutar, och improvisationen och kul börjar..

2. Mer, mer kontakt

Kropp-sinneskontakt är mycket viktigt när det gäller sex. Det hjälper mig att ställa in rätt våg av sport – yoga, pilates, dans, vad som helst, kommer att ge dig en känsla av din egen styrka, flexibilitet och en imponerande dos endorfiner. När alla är lata och jag inte vill kontakta ett stort antal människor tar jag bara på mig hörlurarna och springer tills jag ordnar mina tankar..

Detta är en mycket viktig punkt men ignoreras ihållande. Men sanningen ligger på ytan: om din kropp existerar ensam, om du inte bryr dig om den, vet inte hur du ska lyssna på dess signaler och önskningar, kan sex med även den mest erfarna partnern göra dig besviken..

3. Mer, roligare

Detta är det dyraste men roligaste föremålet. Jag har till och med ett separat konto, som jag kallar ”nöje”, jag överför pengar till dig varje månad för det fall jag behöver skämma bort mig snarast. Spabehandlingar, massage, pool, skönhetsprodukter – allt du kan göra för att behaga din kropp. Inga väldigt användbara och nödvändiga procedurer (till exempel injektioner eller anti-cellulitmassage), de kan skjutas upp till senare, bara vad som ger glädje och lycka. Endast det som glädjer min kropp och väcker sensualiteten.

4. Mer, mer skönhet

Jag lurade dig, det här är den dyraste artikeln. Ny underkläder, drömklänning, manikyr, frisyr – listan är oändlig. Få ut det mesta av vad du har råd, för självkänsla och gnistrande i ögonen är ovärderliga.

Kärnan i det är att känna sig 100% redo för den perfekta natten av kärlek.

För att göra det tydligare, föreställ dig den här bilden: du träffade mannen i dina drömmar. Han är precis vad du föreställde dig att han skulle vara. Ännu bättre. Mr Darcy och Mr. Big i ett glas. Han är fascinerad av dig och vill ta dig med på ett romantiskt äventyr, oavsett var, för du kommer inte att gå upp ur sängen. Introducerad? Föreställ dig nu hur du skulle förbereda dig för denna resa – alla dessa åtgärder och locka sex till liv..

5. Mer, mer sex

Vi fyller liv och medvetande med den maximala dosen erotik. Vi läser romaner, tittar på filmer, fantiserar. Ägna åtminstone tio minuter om dagen för att drömma om sex eller kom med det perfekta scenariot för en natt med kärlek. Bland annat laddar de upp och ställer in sexlektioner på rätt sätt. Du kan titta på träningsvideor eller registrera dig för ett träningscenter. För det första finns det ingen gräns för perfektion och att lära sig något är alltid bra, och för det andra finns det en otrolig önskan att finpussa de förvärvade färdigheterna på en riktig man så snart som möjligt..

Liten bonus:

Detta är en lista över filmer som är fyllda av lust och passion som hjälper dig att väcka lust och sensualitet, tacka inte: ”Kill Me Softly”, ”Temptation”, ”Wild Orchid”, ”Indecent Proposal”, ”Basic Instinct”, ”Bitter Moon”, ”The Last Tango in Paris”, ”The Secretary”, ”The Postman Calls Twice”, ”Venus in Furs”, ”Eyes Wide Shut”, ”Fatal Attraction”, ”Vicky, Christina, Barcelona”.

Hemligheten är att så snart du börjar skämma bort dig själv, ta hand om din kropp och dina önskningar, vaknar kvinnlig energi, vilket lockar män till dig. Därför, i mitten av de skisserade punkterna omkring dig, som om det är av magi, kommer friare att dyka upp. Den ackumulerade sexuella energin i sig kommer att driva dig i rätt riktning…

Author: centrocarolinarodas