Vad du definitivt behöver göra innan ditt första kön

8 saker du inte bör glömma. potensmedel för kvinnor.

Om du precis har börjat träffa en ny ung man och inte vill vara vanhelig under ditt första kön, kommer dessa universella tips att hjälpa dig att träffa X-dagen fullt beväpnad.

1. Börja antyda till sex långt innan det händer.

Försök att driva på sexuell spänning redan innan du går in i psyken. Spontanitet är naturligtvis bra, men om dina förväntningar lönar sig vackert. Flörta, förföra, flirta, matchar på alla sätt att de vill ha intimitet. Långa meningsfulla blickar, långvariga kyssar med mening och uppriktig SMS hela dagen hjälper dig med detta. Låt en mans känslor jäsa och hans kropp lyser rött av lust.

2. Lager på kondomer

Och köp inte bara på apoteket utan lär dig hur du tar på dem snabbt och exakt. Videotutorialerna, som är fulla på Internet, hjälper dig med detta. En kondom är inte bara ett skydd mot en eventuell graviditet, utan också ett botemedel mot dussintals sjukdomar som även din partner kanske inte känner till. Se till att kondomer är medelstora innan du köper dem.

3. Ta dig tid!

Det finns ingen anledning att byta till sex under de första minuterna av intimitet. Ge dina kroppar tid att värma upp. Kom ihåg att en kvinna behöver i genomsnitt 20 minuters förspel för att få ut det mesta av sin säng. Lita på mig, den tid som spenderas i förspel kommer att löna sig bra när du får sensuell sex. Ta dig tid, lära känna din partners kropp och först gå sedan ner till ditt livs bästa sex, råder huffpostbrasil.com.

4. Tänk igenom detaljerna

Det här kan vara din favoritspellista på datorn, ett par doftljus i sovrummet, speciell belysning … Allt som skapar en romantisk atmosfär och förbättrar den totala upplevelsen av sex kommer att göra..

5. Stimulera fantasin

För kvinnor börjar sex med sinnet, de föreställer sig först erotiska bilder i huvudet och sedan ger dem liv. Den kvinnliga hjärnan är ett kraftfullare sexuellt organ än könsorganen, säger psykologer. Därför måste det stimuleras. Att läsa erotisk litteratur, titta på spännande videor och presentera dina framtida sexspel hjälper. Du kan engagera din partner i dina preliminära fantasier genom att berätta för honom vad du vill göra och fråga om hans erotiska önskningar. Den bästa inledningen till sex är en kraftfull sexuell fantasi.

6. Försök att inte tänka på affärer

För att undvika att bli distraherad av andra tankar under sex, gör en att göra-lista för imorgon och lägg den åt sidan. Nu kan du inte missa någonting och helt ägna dig åt sensuell njutning. Du kan inte slappna av om du behöver koppla av.

7. Gör det som får dig att känna dig sexigare

De säger att för att en man vill ha en kvinna måste hon ha sig själv. Prova att ha på dig sexiga underkläder eller bada med rosenblad för att sätta på din sexiga kattunge. Rör dig sexuellt framför spegeln, bär en sidenblus över din nakna kropp …

8. Ta några djupa andetag

Även om du inte vet hur man mediterar, försök att stanna ett ögonblick och slappna av. Djup, långsam andning kommer att ställa in dig i rätt våg, låta dig fly från din dagliga rutin, fokusera på din partner och ge dig möjlighet att uppleva ett brett spektrum av känslor.

Author: centrocarolinarodas