Vad hindrar dig från att gifta dig? 7 huvudsakliga orsaker till ensamhet

Inse att de inte kan uppnå det omhuldade målet och hitta en familj cialis, tjejerna börjar ha komplex. Psykolog Natalya Bredkovskaya berättade vad som är orsaken till misslyckanden och hur man kan hantera dem.

Full längd

Flickorna har inte vuxit upp för sig själva. På olika områden av professionell aktivitet, på personlig nivå, finns det inte högst alla dina förmågor och lutningar. Om de hade vuxit upp, skulle det personliga livet ha ordnat sig för länge sedan. Det kommer att bli väldigt svårt under bordet, och du hittar inte din cypress där. Stå upp till din fulla höjd, växa upp, och där möter du samma som du, björkar och cypresser. Din man väntar på dig! Men han kommer inte ner till dig, tyvärr,!

Ta dig tid att rusa

Krånglet om äktenskap gör dig damer vansig! Kom alltid ihåg att självkänsla är viktigare. Bär dig själv som en gåva – tänk på vem som har turen att träffa dig, och då har du turen att träffa någon. Många kändisar gifte sig för första gången och födde efter 35-40 år, och de mår bra. Som en av de antika grekiska vismännen sa – ”skynda dig inte på vägen.” Av mer än 6 miljarder människor hittar du en, det viktigaste är att vara redo att träffas.

Ta bort lasso

Tjejer, sluta gifta dig! Sluta titta på auktionen som en hästartikel, som en man. Kommunicera med dem precis som människor! Ja, ja, precis som med en person, med en vän och inte som med en man. Sätt inte målet att gifta dig när du kommunicerar. Ta av lasso! Det känns alltid och fruktar fruktansvärt våra män och utan dem som skräms av sina mödrar: ”Håll dig borta, son, från dessa kvinnor! Allihopa. inget gott kan förväntas av dem. Bara mamma uppskattar verkligen och älskar dig. ” Sätt ett mål att lära känna personen, spendera tid intressant, att träna, som en sista utväg. När allt kommer omkring kan man inte på allvar ägna sig åt en sådan oseriös fråga som kärlek. Omrama, inte ”Jag erövrar en man”, utan ”Jag spelar ett spel för att erövra en man.” Om jag förlorar kommer jag att få erfarenhet. Som ett humoristiskt rim säger: ”Hysj, Tanechka, gråt inte, inte Gennady, så Semyon.” En mycket klok tanke! Den välkända psykoterapeuten Frankl sa att han är lycklig i kärlek en gång av 10. Det gick inte – 3 dagar orolig, du kan till och med gråta och försöka igen.

Äkta kärlek

Kan du älska? Denna fråga är allmänt känd av den berömda europeiska filosofen Erich Fromm för människor som klagar över kärleksmisslyckanden. De påminner honom om en konstnär. Så han ljuger istället för att lära sig måla och sedan öppnar han en enorm rik värld av inspirerande landskap. Så vad är kärlek? Hur man älskar sig själv? Fromm definierade kärlek som ett aktivt intresse för livet och utvecklingen av kärleksobjektet. Följ dina intressen, och vid något tillfälle kommer du att bli så fördriven av livsprocessen och kärleken till dig själv att du inte ens kommer att märka att det i din hälsa blir det bästa i ditt företag. en man går längs denna väg bredvid dig. Det är han som är med dig på vägen. Lär dig att älska. Sann kärlek kan bara besvaras.

En man utan sidrätter

Vår uppväxt gör det svårt att bygga relationer: kvinnor tror att de ska sökas, kastas med blommor, tas om hand. De är sena för datum (en anständig man väntar inte på dig), framkallar svartsjuka (vilket i allmänhet är uppenbar dumhet), kräver gåvor, blommor, godis. Som ett resultat får de en ruttet stek – förlorare, alkoholister, kvinnokvinnor – och vem kan tåla all din konst? Flickor, om en man står, behöver du den här sidrätterna – alla dessa blommor, uppvaktning? Självklart inte. Och bara kvinnliga kvinnor kan ta hand om vackert – någonstans lärde de sig detta.

Det finns inga sovande skönheter!

Hur beter sig tjejer med patriarkalsk uppfostran? De sminkar sig, kammar håret och sitter i den gifta åldern, vänta. Återigen det skadliga inflytandet av sagor. Det är i dem som den sovande skönheten vaknade 100 år senare från en stilig prinss kyss, lika ung och vacker. Men i livet, tyvärr, när kvinnor vaknar, förstår de att skönhet inte är densamma och ungdomar är borta. Sova inte, tjejer! Ta initiativet själv om du gillar en man. Forskning har genomförts: de flesta män gillar det när initiativet kommer från en kvinna. Endast detta måste göras kompetent, för att inte störa det sociala nätverket, en acceptabel stereotyp att en man är en jägare, han måste uppnå en kvinna.

Livsmiljö

Möt inte där! Lady, du måste förstå att män går till barer och restauranger för att leta efter en tjej för natten. Och på Internet, på dejtingsajter träffas välmående män inte. Föreställ dig mannen i dina drömmar – kommer han verkligen att spendera timmar på att surfa på Internet på jakt efter en rad riktiga sökande för honom? Vi kommer ihåg den sorgliga statistiken, hur många killar det finns för tio tjejer. Ledsen, men inte för dig. Hur mycket behöver du personligen? Ett? Så man kan hittas. Och var att lära känna? Ovan skrev jag att det är bättre att inte specifikt lösa ett sexuellt problem, då kommer det att lösas av sig själv. Låt dig luras av ett intressant företag, och bredvid dig kommer det att finnas samma entusiastiska män – välj bara! På så sätt kan du lära känna varandra bättre. På grundval av en gemensam sak kan kärlek, eftersom kärlek är kunskap. Och vid första anblicken är det passion, attraktion, som inte har något att göra med kärlek..

Author: centrocarolinarodas